Δωρεάν καταχώρηση στο κατάλογο του santoriniinfo.gr

Σαντορίνη Κατάλογος

Αν έχετε την οποιαδήποτε επαγγελματική σχέση με τη Σαντορίνη. Αν προσφέρετε στους επισκέπτες και στους κατοίκους της Σαντορίνης την οποιαδήποτε υπηρεσία η προιόν , σας καλούμε να καταχωρήσετε δωρεάν τα στοιχεία σας για πάντα στο κατάλογο μας.

Δωρεάν καταχώρηση στο κατάλογο του santoriniinfo.gr

Ο κατάλογος του www.santoriniinfo.gr βρίσκεται στην φάση επεξεργασίας των στοιχείων και στην τελική του μορφή θα είναι σε 4 γλώσσες. Ελληνικά, αγγλικά, ιταλικά και γερμανικά. Η καταχώρηση της οποιασδήποτε επαγγελματικής δραστηριότητας στη Σαντορίνη είναι δωρεάν για πάντα. Στείλτε μας την επωνυμία σας το είδος της δραστηριότητας, τη διεύθυνση και τα τηλέφωνα σας.

Υπάρχει η δυνατότητα προβεβλημένης καταχώρησης με πολύ περισσότερα στοιχεία, φωτογραφίες, αφιερώματα, αφιερωμένη ιστοσελίδα, ρεπορτάζ και rich media. Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μας να του στείλουμε αναλυτικό τιμοκατάλογο.

Ειδική προσφορά του www.santoriniinfo.gr! Μέχρι τον Απρίλιο του 2009 προσφέρουμε στους επαγγελματίες της Σαντορίνης έκπτωση 50% σε όλες τις προβεβλημένες καταχωρήσεις.

Επειδή ο σκοπός του www.santoriniinfo.gr είναι να συμπεριλάβει στις ιστοσελίδες του όλες τις πληροφορίες τις σχετικές με τη Σαντορίνη, ο κατάλογος μας δεν εξαντλείτε μόνο στις τουριστικές επαγγελματικές κατηγορίες που περιλαμβάνουν τα περισσότερα website αλλά θα περιλαμβάνει όλες τις επαγγελματικές δραστηριότητες του νησιού.

Η δωρεάν καταχώρηση γίνεται με αποστολή e-mail στη διεύθυνση που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της επικοινωνίας. Η ανανέωση ή αλλαγή των στοιχείων σας γίνεται άμεσα όποτε το θελήσετε πάλι με ένα e-mail και είναι δωρεάν για πάντα.

Ευχαριστούμε πολύ που μας βοηθάτε να δημιουργήσουμε τον πληρέστερο κατάλογο της Σαντορίνης.

Ο webmaster του santoriniinfo.gr

 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ INFO.GR