Γίνε μοντέλο στη Σαντορίνη

Τα Χίλια Πρόσωπα της Σαντορίνης

Η Σαντορίνη σε κάνει φωτογράφο. Αυτό είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια και είναι ένα πράγμα που το λέω πάντα στους μαθητές μου. Όποιος θέλει να γίνει φωτογράφος πρέπει να πάει να μείνει στη Σαντορίνη (ή να παρακολουθήσει τα μαθήματα μου). Πρόσφατα όμως η Σαντορίνη έχει αρχίσει να σε κάνει και μοντέλο μιας και η καινούργια μόδα θέλει ζευγάρια ή κορίτσια μόνα τους να φωτογραφίζονται από επαγγελματίες φωτογράφους στα διάφορα τοπία της Σαντορίνης.

Γίνε μοντέλο στη Σαντορίνη

Αυτό έχει έρθει σαν συνέχεια της μόδας των γάμων στη Σαντορίνη που έχει εξελιχθεί σε μια σπουδαία πηγή εισοδήματος για το νησί και τους επαγγελματίες του, μιας και τα ζευγάρια μετά τον γάμο κάνουν την λεγόμενη after φωτογράφιση στα τοπία του νησιού. Εδώ πέτυχα ένα ζευγάρι ασιατών φίλων μας να φωτογραφίζονται από ένα συμπατριώτη τους φωτογράφο στον Πύργο που δεν είναι από τις συνηθισμένες επιλογές μιας και οι περισσότεροι φωτογραφίζονται στη Καλντέρα.

Βρισκόμουν σε ένα πιο ψηλό σημείο και τους τράβηξα μερικές φωτογραφίες. Κάποια στιγμή αποσπάστηκε η προσοχή τους και άρχισαν να ποζάρουν για μένα αντί για τον συνάδερφο και έτσι σταμάτησα γιατί δεν ήθελα να του χαλάσω τη φωτογράφιση. Αυτή η φωτογραφία πάντως με τη ελληνική σημαία που χώθηκε στο φόντο μ’αρέσει πάρα πολύ.

ΓΙΝΕ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ