Σαντορίνη Δραστηριότητες

Τι μπορείς να κάνεις στη Σαντορίνη κατά την διάρκεια των διακοπών σου

Η Σαντορίνη είναι ένα νησί διαφορετικό από τα άλλα. Η ύπαρξη του Ηφαιστείου και το εκπληκτικό της τοπίο έχουν διαμορφώσει τον χαρακτήρα της. Οι δραστηριότητες που μπορεί να αναζητήσει κανείς κατά τη παραμονή του στη Σαντορίνη είναι πολλές και ποικίλες. Μέσα στα πρώτα που σίγουρα πρέπει να κάνει ο επισκέπτης του νησιού είναι μια θαλάσσια εκδρομή στη Καλντέρα και φυσικά να δει το ηφαίστειο.

Σαντορίνη Δραστηριότητες

Εξαιρετικές είναι οι διαδρομές στα μονοπάτια που υπάρχουν στη Σαντορίνη και προσφέρονται για ατελείωτες πεζοπορίες. Είτε στην διαδρομή από τα Φηρά μέχρι την Οία στο φρύδι της Καλντέρας, είτε στις υπόλοιπες περιοχές του νησιού.

Στη Σαντορίνη δεν λείπει φυσικά η δυνατότητα για θαλάσσια σπορ στις παραλίες του νησιού. Ενώ κάποιες περιοχές λόγω των ευνοϊκών ανέμων είναι ιδανικές για wind serfing. Στη Σαντορίνη μπορείτε να κάνετε και καταδύσεις στον ενδιαφέροντα βυθό που έχει διαμορφώσει το ηφαίστειο με τη δράση του.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει για τους επισκέπτες της Σαντορίνης η οινοποιητική ιστορία του νησιού που μπορεί κανείς να ανακαλύψει στα επισκέψιμα οινοποιία του νησιού. Πράγμα που μπορεί να συνδυαστεί με δοκιμές κρασιών από τον τοπικό αμπελώνα με τις τόσες ιδιαιτερότητες αλλά και δοκιμές τοπικών προϊόντων.

Στη Σαντορίνη όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού διοργανώνονται πολλές εκθέσεις, συναυλίες και φεστιβάλ που σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή σας. Πολλές είναι οι δραστηριότητες πολιτισμού που μπορείτε να συνδυάσετε με την επίσκεψη σας στους σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Σαντορίνης και στα μουσεία της.

Αν τίποτε από όλα αυτά δεν σας συγκινεί τότε μπορείτε απλά να απολαύσετε τη νυχτερινή ζωή, την ζωντανή μουσική, τις βραδιές καραόκε ή απλά τις μουσικές και την ατμόσφαιρα στα beach bar του νησιού, χαλαρώνοντας με την συντροφιά σας ή ένα βιβλίο, απολαμβάνοντας το καλοκαίρι που στη Σαντορίνη όπως και σε όλα τα ελληνικά νησιά είναι υπέροχο.

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ